Kevään kynnyksellä

Tammikuussa olemme niin sanotusti hieman vetäneet henkeä. Toki hieman on jo tulevaakin suunniteltu sekä kevään tuotteita aloiteltu valmistaa. Tekeillä on henkaripussukoita uusilla sekä vanhoilla suosituimmilla kuoseilla. Sisustu-/puutarhatikaita on myös työn alla. Näitähän on tehty  kapeammalla sekä leveämmällä askelmalla. Korkeampia tai matalampia, kolmesta viiteen askelmaan. On myös A-mallisia omalla jalallaan seisovia malleja. Saippuoita on huovutettuna keväisissä kuoseissa - teemalla 'Väriä elämään' :)

Tammikuussa olemme niin sanotusti hieman vetäneet henkeä. Toki hieman on jo tulevaakin suunniteltu sekä kevään tuotteita aloiteltu valmistaa.
Tekeillä on henkaripussukoita uusilla sekä vanhoilla suosituimmilla kuoseilla. Sisustu-/puutarhatikaita on myös työn alla. Näitähän on tehty kapeammalla sekä leveämmällä askelmalla. Korkeampia tai matalampia, kolmesta viiteen askelmaan. On myös A-mallisia omalla jalallaan seisovia malleja. Saippuoita on huovutettuna keväisissä kuoseissa – teemalla ’Väriä elämään’ 🙂

Facebookkiin on kerätty albumia lehtileikkeistä: Villa Saalixin matkan varrelta. Lisäyksiä tulee pikkuhiljaa, kun artikkeleita tulee vastaan tuolta ’pöytälaatikon’ uumenista.       https://www.facebook.com/pages/Villa-Saalix/245521518877613?ref=hl                        Käy kurkistamassa!

 

 

 

Kategoria(t): Lahjaksi,liikelahja /yrityslahja, Lajittelemattomat artikkelit, Sisustus, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.